HD_MRK
 
 
Desktop page_content_right_33-66_50-50 +++ CSTM_PST_TP: page Pagina's
related_pages_depth1
Gert-Jan Melse

'De waardering van de gebruiker bevestigt voor mij een geslaagd project'

Gebouwen zijn zo divers als de mensen die ze gebruiken. Beiden maken ons vak zo afwisselend en boeiend. Met plezier werk ik samen met anderen aan projecten vóór anderen. Waardering van de gebruiker is de bevestiging voor een geslaagd project.

‘Ik werk graag vanuit de projectcontext’

Ik vind het belangrijk om de context van een project goed te kennen. Voor mij onmisbaar bij het geven van een passend advies. Het kleurt het einddoel in en vergroot de betrokkenheid van het projectteam. Hoe mooi is het om vanuit die context gezamenlijk het einddoel te bereiken!

Guido van Duuren

'Ik krijg energie van maatwerk'

Of het nu gaat om een bouwtechnisch vraagstuk, de veiligheid van een gebouw of de wens om een gebouw te veranderen. Door verwachtingen uit te spreken, kennis te delen en met vertrouwen in elkaar samen te werken komen mooie dingen tot stand en krijgen we veel gedaan.

‘Komen tot oplossingen waar nog niemand aan heeft gedacht’

Met een gezonde dosis eigenwijsheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen hou ik ervan buiten gebaande paden te treden en passende oplossingen te bieden voor iedere situatie. Op deze manier bijdragen aan een gezonde en veilige woon- en werkomgeving voor zorg, onderwijs en overheden. Dat geeft mij energie!